gimnazija logo

Proslava

21. December 2015 -- sonja


"23. 12. 1990 je na plebiscitu za samostojnost Slovenije glasovalo 88,5 odstotka vseh volivcev. Izidi so bili uradno razglašeni tri dni pozneje, zato 26. december zaznamujemo kot državni praznik.


Praznik bomo obeležili s proslavo, na kateri bodo sodelovali dijaki iz obeh enot naše šole. Potem pa si bomo ogledali še film znanega slovenskega režiserja, Jana Cvitkoviča, z naslovom Šiška Deluxe. Prireditev se bo odvijala v gledališču Tartini v Piranu v četrtek, 24. 12. 2015, ob 10.45. Za film boste dijaki plačali dva evra, ki jih v ponedeljek ali torek oddate razredniku, pred predstavo pa boste dobili vstopnico, ki velja kot račun.

V četrtek, 24. 12. 2015, bo zadnji delovni dan v letošnjem letu.

Prve tri je pouk kot običajno, sledi razredna ura do 10.20. Malica, v gledališču Tartini se dobimo ob 10.40. Pred začetkom prireditve bodo učitelji preverili vašo prisotnost. Po končanem filmu je delovni dan končan in dijaki odidete domov tako kot običajno.

V šolo se vrnemo v ponedeljek, 4. 1. 2015.

 Pred prazniki želi kolektiv Elektro in pomorske šole izreči vsem dijakom in njihovim staršem tudi kratko voščilo:

 

 »So dnevi in trenutki polni sreče in miline, ko radostni oči zapremo in si tiho zaželimo: da ne mine. Taki dnevi v Novem letu naj preženejo trpljenje! Naj smeh, ljubezen, mir v svetu srce prevzame; lepše bo življenje.«