gimnazija logo

Kdo bo zvezda?

Vabim vas na prvo srečanje in zbiranje idej za letošnjo prireditev "Drzni si ...", ki bo v torek, 18. novembra ob 12.50 v učilnici 24.

Najprej za prve letnike: Drzni si je vsakoletna zabavna prireditev, na kateri se predstavijo nadarjeni (ali samo navdušeni :) igralci, pevci, plesalci, zabavljači in drugi. Običajno se dogovorimo za skupno temo, ki povezuje približno enourno dogajanje. Nastopajoči pridno vadijo in pilijo ideje, nato pa sledi nekaj generalk in zelo dobro obiskan nastop v piranskem gledališču Tartini (najprej za šolo, zvečer pa za drugo občinstvo). Nastop na gimnazijcu ti prinese seveda večno slavo, morje oboževalk in oboževalcev, a kar je najpomembnejše - veliko zabave, novih poznanstev in dragoceno izkušnjo javnega nastopa.

Stari drzni mački: vsi, ki imate že kilometrino na gledališkem odru, ste seveda vabljeni, da delite svoje dragocene nasvete z nižjimi letniki. Do torka pa razmišljajte, razmišljajte, razmišljajte.

Pomembno opozorilo: za prisotnost na sestanku se morate vsaj dan prej opravičiti razredničarki/razredniku ali učitelju, pri katerem boste odsotni. Če ob dogovorjeni uri pišete test, seveda ne smete na sestanek.

                                                                                         Sabina Kravos Jugovac, prof.

Datum dogodka: 
torek, 18. November 2014