gimnazija logo

Ste za smeh?

V Dijaškem in študentskem domu Portorož začenjamo s stand up večeri: PORTO KOMIX.

Eno sredo v mesecu boste deležni velike mere smeha in zabave.

Prvi večer bo v sredo, 22. oktobra, ob 20.30.

Nastopili bodo: Sašo StareNejc Šmit in Rok Bohinc. Nekaj več o nastopajočih, si lahko preberete spodaj.

Vstopnina: 3 EUR (za dijake 2 EUR). 


NEJC ŠMIT:
Je pripadnik mlajše generacije stand upa in se lahko pohvali z naslovom gorenjskega prvaka v Powerballu. Začel je kot improvizator in še danes nastopa v Improligi. Bil je finalist izbora za Stand Up komika leta, na odru vas prepriča s svojo energijo in prikupnostjo, rad preizkuša meje razumljivega, saj se včasih ne razume niti sam in to ga nasmeje. Sam se ima za number one fena Saša Stareta, a ve, da je situacija obratna.

SAŠO STARE IN ROK BOHINC:
Sašo Stare in Rok Bohinc pravita, da sta superjunaka, združena v borbi proti zlobnežem, v prostem času pa sta improvizatorja, komika, voditelja domačih in mednarodnih prireditev, scenarista, kreativca, organizatorja dogodkov ... [vdih izdih] ... igralca, plesalki, pevski duet, humorna ogrevalca publike med snemanji (Slovenija ima talent, The Show skupine Perpetum Jazzile v Stožicah ter Vid in Pero šov). Trenutno pa, poleg reševanja nebogljenih stark in mačkov z dreves, delata kot scenarista pri oddaji Vid in Pero Šov.

Vstopnice lahko rezervirate na 040 422 944, ali preko maila na veceri.smeha@gmail.com. Kupite jih pa lahko tudi na dan dogodka :)

Facebook stran dogodka:
https://www.facebook.com/events/349540221886744/?ref_dashboard_filter=upcoming

 
Datum dogodka: 
sreda, 22. Oktober 2014