gimnazija logo

Poletna šola v Bolgariji

Dijaki, če bi želeli del počitnic pestro preživeti v tujini, vabljeni, da se udeležite poletne šole Balkan Youth Forum. Gre za poletno šolo, ki bo združila 24 mladih iz vseh balkanskih držav. Organizira jo mednarodna ekipa treh študentov (Albanija, Bolgarija in Slovenija), odvijala pa se bo med 14. 7. ter 21. 7. 2018 v Bolgariji. 

Udeležba na tem projektu je za vse resnično enkratna priložnost, saj boste poleg novih znanj sklepali tudi mednarodna prijateljstva. Udeležba na projektu je za dijake brezplačna; vse stroške prevoza, nastanitve in aktivnosti krijejo organizatorji.

 

Udeleženci morajo za oddajo prijave izpolnjevati tri pogoje:

- biti morajo stari med 16 in 18 let;

- biti morajo stalni prebivalci ene izmed balkanskih držav in

- biti morajo sposobni potovati na določene datume (14. 7. - 21. 7. 2018).

 

Pri izbiri najbolj primernih kandidatov bodo upoštevali tudi življenjepis, dosedanje dosežke, prepričljivost izpolnjene prijavnice in nivo znanja angleščine.

 

 

Podrobnejši opis projekta v slovenščini in angleščini najdete v priponki, jdostopen pa je tudi na spletni strani www.balkanyouthforum.com.

 

Za vsa morebitna vprašanja sem dosegljiv na naslednjem e-mail naslovu: jan.strajnar@balkanyouthforum.com. Pišete pa lahko tudi na info@balkanyouthforum.com