gimnazija logo

Vabljeni na informativni dan

Tudi na Gimnaziji Piran v petek, 9. 2., in soboto, 10. 2., pripravljamo informativni dan.

Na šoli vam bomo predstavili gimnazijski program in program maturitetnega tečaja.

Priložnost boste imeli spoznati tudi ostale dejavnosti in zanimive popestritve našega programa. Predstavili vam naše projektno učenje, mednarodne projekte in ekskurzije, krožke in tekmovanja ter ostale možnosti, ki jih za kakovostno učenje ponujamo našim dijakom.

Kako do nas?                                                                                                                                     
Šola se nahaja le nekaj korakov od Tartinijevega trga v smeri Križnega hodnika in stare piranske bolnišnice. Najbližji in najpreprostejši dostop je z Belega Križa, kjer zavijete desno za Piran. Ob pokopališču stoji garažna hiša Arze , kjer lahko parkirate. Nato se spustite mimo stadiona po ulici IX. Korpusa do konca obzidja, kjer ob vogalu stare bolnišnice zavijete na levo in zagledali boste prenovljeno zgradbo naše šole. Glavni vhod v šolo je z Bolniške ulice.

Druga možnost  je dostop v mesto z obalne strani. Avto lahko pred vhodom v mesto parkirate v garažni hiši Fornače in se z  brezplačnim avtobusom pripeljete do Tartinijevega trga, od koder je dobro vidna naša šola. V skrajnem desnem vogalu Tartinijevega trga zavijete v Bolniško ulico in po nekaj metrih je na vaši levi gimnazija v Piranu.

Bodoči dijaki in starši, vabimo vas, da obiščete našo šolo in se v prijetnem, sproščenem vzdušju prepričate o kakovostnem programu, ki ga ponujamo našim gimnazijcem.

Pričakujemo vas v petek, 9. 2., ob 9. in 15. uri, ter v soboto, 10. 2., ob 9. uri.

Datum dogodka: 
petek, 9. Februar 2018