gimnazija logo

Obdaritev piranskih družin v stiski

Že sedma akcija Obdarimo piranske družine se je iztekla s svečano predajo daril predstavnici Centra za socialno delo Piran.

Socialna delavka Anja Stanič, ki se je naši akciji letos pridružila prvič, je navdušena nad dobrosrčnostjo vseh vas dijakov, pomorcev, elektrotehnikov in gimnazijcev, ki ste mesec december posvetili humanitarnosti in sočutnem razmisleku o posledicah revščine, ki jo v družinah najglobje doživljajo ravno otroci in mladostniki. Darila so za družine simbolično predali Maks Koncilja in Hana Šabič iz programa Plovbni tehnik, Sašo Hribernik in Igor Tubič iz programa Elektrotehnik in Eva Omahen in Toni Rebec v imenu gimnazijcev.

Daril je bilo res veliko, najrazličnejših, za otroke predvsem veliko igrač, ne samo novih, tudi takšnih, s katerimi ste se že davno nehali igrati, pa ste jih namenili tistim otrokom, ki jim bodo ponovno v veselje. Med željami se je znašel tudi večji izziv, prenosni računalnik. Vaša lastna kreativnost, s katero ste deklici željo izpolnili in celo presegli pričakovanja, je resnično izjemna. Letos ste se vsi dijaki GEPŠ resnično izkazali!

Darila so pripravljena, lepo zavita, s prisrčnimi voščili za novo leto. V naslednjem tednu bo Center družine povabil k sebi in jim naša darila zanje tudi predal. Veselimo se njihovih odzivov.


Hvala vsem dijakinjam in dijakom, njihovim razrednikom in razredničarkam za še eno uspešno akcijo!

 

Vesele praznike in srečno vsem v novem letu!

 

Anka Gogala