gimnazija logo

Podjetniški krožek na naši šoli

KAJ JE USTVARJALNIK?

Soustvarjamo svet, v katerem nihče ni omejen s svojimi okoliščinami.  To počnemo tako, da mlade učimo njihove hobije, znanja in veščine pretvoriti v lasten vir prihodka. 

Smo podjetniški peskovnik. Za mlade organiziramo celovit obšolski program, ki jim pomaga razviti svojo poslovno idejo od prve zamisli do končnega izdelka in ga ponuditi kupcu. Na lastni koži spoznajo celoten proces in tako v praksi osvojijo znanja, veščine in izkušnje, ki jih ne morejo pridobiti v šoli. To jih naredi bolj pripravljene za prihodnost.  Naš program je sestavljen iz treh delov:

Naše delavnice so peskovnik, v katerem udeleženci pod vodstvom mentorja, izkušenega podjetnika, odkrivajo svoje veščine in izpeljejo svoj prvi ustvarjalni projekt. Naše poslanstvo je začetnikom pomagati narediti prvi korak v poslu. Izvajamo jih že šest let in številni naši udeleženci so tudi zaradi znanja, ki so ga na njih pridobili, danes uspešni. Kjučne teme pri delovanju podjetniškega krožka:

ISKANJE PRVE POSLOVNE IDEJE,  KAKO PRODATI SVOJ IZDELEK , KAKO PRIDOBITI DENAR ZA ZAGON MOJEGA PROJEKTA, JAVNO NASTOPANJE IN POSLOVNE PREDSTAVITVE , KREATIVNOST PO METODI UNIVERZE STANFORD.

Predstavitev krožka na naši šoli bo v ponedeljek 10.10.2016 ob 12.00 v učilnici 02.

Aktivnosti sofinancira Spirit Slovenija, javna aagencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Datum dogodka: 
ponedeljek, 10. Oktober 2016
Aktivnosti sofinancira Spirit Slovenija, javna agencija